Skip to main content

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Tyler Date: Oct 30, 2004 12:53am
Forum: etree Subject: Re: shn amp not playing songs

Hmm, that is weird ...

"here is a question.
if i downloaded the shn. file b-4 installing wim amp & shn. amp would that make a difference"

no, i don't think it should. what operating system do you have?

you did the right thing: shnamp v2.02 should make it so that winamp 5 plays .shn files .. hmm...

so, if you open winamp, and click 'add' then 'add file' (all at the bottom of the playlist part of winamp) then navigate to a .shn file, and hit 'ok' ... does it even show up in the playlist list in winamp? and if so, when you highlight it and hit 'play' does it go through the playing (slider moves to the right, time numbers count up) but just no audio happens? or does it just sit there and not play at all?

it sounds like something might have gotten funky. a good idea would be to uninstall both winamp 5 and shn amp (go to control panels > add/remove programs) ... and then re-install it again and see if that helps: ( www.winamp.com and http://www.etree.org/shnamp.html ) ...

if all this stuff doesn't work, it is still okay, there are ways to play .shn files not through winamp, but this is just weird since the shn amp is the easiest and most common way to play the files. try re-installing the programs and let me know how that goes.

hope that helps!

oh yeah, and one other thing, maybe try downloading a few other .shn files .. maybe the problem is with the one file you've been trying to play?

tyler

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: smokinbls Date: Oct 30, 2004 2:43am
Forum: etree Subject: Re: shn amp not playing songs

my operating system is windows xp home with sp2 installed

the shn. files show up in winamp but when i go to play them the slider does not show up it looks like it should be playing ( a little triangle is next to the time ) and after about 10 seconds it stops ( the square replaces the triangle ) but still no sound or movement

i will uninstall it then reinstall it also i will download more shn. files

thank you for your help

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: smokinbls Date: Oct 30, 2004 3:02am
Forum: etree Subject: Re: shn amp not playing songs

never mind
i think it must have been the file i just downloaded 4 jack johnson files and they all worked. i could here them all

the file i was trying to listen to was a Ani difranco shn. file from a different site

thank you tyler so much for your help
and for not listening to my second post

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Tyler Date: Oct 30, 2004 3:23am
Forum: etree Subject: Re: shn amp not playing songs

glad you got it to work. that ani .shn probably was corrupted. the files all on this site should be clean and work fine. good taste in music too. i've taped and seen jack johnson probaly 13 times over the past 4 years. great stuff!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: smokinbls Date: Oct 30, 2004 4:14am
Forum: etree Subject: Re: shn amp not playing songs

if i found a show here in the archive that seems to not be working is there some way of letting whom ever know about it

this show i can not get to work

http://www.archive.org/audio/etree-details-db.php?id=5847

unless i am doing something wronge it downloads alright but i can not get it to play

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Tyler Date: Oct 30, 2004 5:22am
Forum: etree Subject: Re: shn amp not playing songs

if you find a show that has bad files / isn't working / is messed up somehoe, on that show's details page, on the left side on the bottom there is a like that says 'report an error' ... click that, fill it out being as detailed as possible what the problem is and what your operating system / etc is ... and an admin will look into it when they get to it. there are about 300 error reports open right now. -tyler